DIY

Ga zelf aan de slag met de energie in huis met het Home to Blossom DIY aanbod.

De kracht van Feng Shui ligt voor het grootste gedeelte in de handen van de bewoners. Ontdek hoe je in vertrouwen zakt om vanuit je hart keuzes te maken in de reis naar jouw Home to Blossom. 

Je vindt hier meditaties, cursussen, energiewerk, ebooks en gratis aanbod.

Meditaties

Ervaar de krachtige geleide meditaties om de bijzondere verbinding met je huis te ontdekken.

De Home to Blossom meditatiereeksen zijn innerlijke reizen de je meenemen naar de plek in jou waar je volledig ervaart: ik ben thuis.

Welke sensaties, gevoelens, emoties en gedachten komen er omhoog tijdens deze reis? Mogen die er helemaal zijn? En als alles er mag zijn wat mag er dan ontstaan vanuit je hart?

Elke meditatie gebruikt een verschilende ingang zodat je binnen dat thene kan voelen. Op de plek waar ik nu sta, waar ik nu ben, ben ik helemaal aanwezig.

Op dat punt ontstaat ruimte. Ruimte om te luisteren water vanuit je hart mag ontstaan. Ruimte om jouw Home to Blossom te creéren.

Feng Shui levenssectoren

Ga mee op een innerlijke reis langs de Feng Shui levenssectoren in je huis. Ervaar de magie van Feng Shui met deze meditatiereeks van negen geleide meditaties.

Elke meditatie heeft als thema één van de negen Feng Shui levenssectoren. Namelijk: behulpzame mensen, levenspad, weten, creatie, balans, familie, relatie, erkenning en voorspoed.

Ontdek wat je huis je spiegelt. Wat mag er in beweging komen door je vanuit je hart met je huis te verbinden?

Deze mediatie reeks is een mooie start om op diepere lagen de verbinding tussen jou en je huis te ontdekken. 

Elke keer sta je in een andere plek in huis waar je je open stelt voor wat de ruimte teweeg brengt bij je. Van welke gedachten, gevoelens en sensaties wordt je gewaar? Kan je deze er helemaal laten zijn?

In je hart vind je de ruimte om alles te laten zijn. Vanuit vertrouwen spreken we een affirmatie uit voor een van de specifieke levensgebieden. Vanuit dankbaarheid volg je de ingevingen vanuit je hart. Volg je inspiratie en open jezelf voor wat er mag ontstaan.

Tijdens de reis vind je steeds meer vertrouwen in je eigen lichaam. Laagje voor laagje mag je ontdekken waar je nog mag thuiskomen in je eigen lichaam. Gaandeweg ontstaat er steeds meer ruimte voor vertrouwen, flow en balans in je leven.

Na aanschaf ontvang je een email waarmee je toegang krijgt tot de meditaties. Een mooie reis toegewenst.

€59,-

Van Entree tot Berging

Deze meditatiereeks neemt je op reis langs de verschillende woonfuncties in huis. 

Voor elke ruime is er een meditatie. Voor entree, woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer, badkamer, werkkamer, kinderkamer en berging.

In de meditaties neem ik je met lichaamswerk en energiewerk mee op ontdekkingstocht bij jezelf. 

Ontdek wat elke ruimte in je aanraakt en wat er vanuit je hart mag ontstaan.

Tijdens de meditaties is er ruimte om waar te nemen wat er in je speelt aan sensaties, gevoelens, emoties en gedachten. Je opent je hart en met zachte ogen kijk je om je heen. 

Wat mag hier, op deze plek in mijn huis, vanuit liefde ontstaan? Na de meditatie kom je meteen in actie om ruimte te geven wat er in het nu vanuit je hart in die ruimte mag ontstaan.

€59,-

Online cursus

Energetische opruimen

Rust in je lichaam, rust in je hoofd en een opgeruimd huis met deze cursus over energetisch opruimen.

Ervaar je moeite met opruimen of merk je dat opruimen veel emoties bij je omhoog brengen?

In deze cursus neem ik je mee met het energiewerk van loslaten tijdens het opruimen.

Wat raken de spullen om je heen in je aan? Hoe maak je in jezelf ruimte om een nieuwe betekenis te geven aan deze spullen zodat jij de ruimte ervaart om de spullen een Home to Blossom te geven.

In deze cursus over energetisch opruimen vanuit je hart leer je wat de spullen in jouw huis je spiegelen. Er ligt een hele wereld verborgen is alles wat je om je heen verzameld hebt.

Stap voor stap leer je over het energiewerk om echt ruimte te maken. Welke onbewuste gedachten, gevoelens en sensaties worden er getriggerd door de spullen om je heen? 

In de cursus krijg je praktische handvaten om deze triggers te gebruiken als een deur naar je innerlijke belevingswereld. Laat je verwonderen door de ruimte die mag ontstaan op weg naar jouw Home to Blossom.

De cursus bestaat uit drie video masterclasses,  een werkboek en de meditatiereeks Van Entree tot Berging.

€159,-

Gratis aan de slag

Thuismeditatie & theeceremonie

Een gratis meditatie om thuis te komen bij jezelf, in je lichaam en op de plek waar je nu woont. 

Bewoon je huis vanuit je hart en maak ruimte om je huis te vullen met liefdevolle aandacht.

Een meditatie die ik aanraad na een huis clearing en voor een moment voor jezelf.t

Masterclass pendelen

Voor de energetische huis clearing gebruik ik de pendel. Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik de pendel gebruik. In deze masterclass pendelen ga ik dit uitleggen.

De masterclass is een Zoomopname van begin 2023 en is gratis beschikbaar.

Voor de masterclass is het fijn om een pendel te hebben. Dit mag natuurlijk een hele mooie pendel zijn, maar je kunt ook pendelen met een spijker aan een touwtje.

In de masterclass leer je de basisprincipes over hoe je de pendel hanteert en hoe je de pendel in kunt zetten. Daarbij geef ik praktische tips hoe je met de pendel in combinatie met clearing bij jezelf ruimte creëert voor ontspanning in je lichaam voor nieuwe mogelijkheden.

In het kort: de pendel laat zien hoe je reageert op de omgeving, de mensen om je heen en de gedachten die je hebt. Daarmee is het een heel mooi hulpmiddel om jezelf beter te leren kennen en in te zetten in het proces van zelfontwikkeling en heling.

Dat de pendel zichtbaar maakt hoe je op een overtuiging reageert vanuit je lichaam kan je op meerdere manieren gebruiken. In combinatie met het innerlijke proces van clearen gaat er een hele wereld open van mogelijkheden die je ook voor jezelf kunt inzetten. Namelijk ontspanning vinden in nieuwe overtuigingen en leren naar je lichaam luisteren.

[mailpoet_form id="5"]
Winkelwagen