Space clearing voor praktijk- en ceremonieruimte

Achtergebleven emoties in ruimtes hebben veel impact op de innerlijke reizen die we maken tijdens therapie of ceremonie. 

Dat weet jij als energiewerker. 

Mag jij je hierin laten dragen? Zodat we samen meer ruimte maken voor healing space? Zodat jouw unieke medicijn meer ruimte krijgt.

Healing spaces creëren we samen

Voor therapeuten en ceremonieleiders die zich bewust zijn van de energetische laag van gevoelens bied ik ondersteuning met space clearing. 

Ook als eigenaar of beheerder van een yoga studio, kerk, retreat centrum, ceremonie ruimte of andere healing space ben je welkom om de de kracht van space clearing te ontdekken. 

Op plekken waar gewerkt wordt met het vrij maken van gestagneerde energie in het lichaam kan het zijn dat één van de aanwezigen deze energie in het moment niet volledig kan dragen. Deze energie blijft in de ruimte aanwezig tot het moment dat er wel iemand aanwezig is voor deze energie. 

Het transmuteren van gestagneerde emotionele energie heeft impact op ons fysieke lichaam. Ik ondersteun je met het vrijmaken van deze energie. Zo hou jij fysiek meer draagkracht voor het energiewerk wat jij doet. En ook voor je klanten en bezoekers is er meer ruimte voor heling.

Space clearing is zowel op locatie als op afstand mogelijk

Space clearing kan op locatie plaatsvinden en in veel gevallen is een clearing op afstand ook mogelijk. 

Wekelijks, maandelijks of naar behoefte maak ik de ruimte vrij van achtergebleven emoties. Zodat jij meer ruimte ervaart om jouw medicijn te delen met je klanten.

Bij een clearing op locatie lokaliseer ik met de wichelroede verstoringen door achtergebleven emoties. Met innerlijk energiewerk laat ik deze gestagneerde energie via mijn lichaam weer in beweging komen. Zo ontlaad ik deze energie. De energie kan dan weer optimaal stromen en de bezoekers voedden met vitale levensenergie.  

Ben je benieuwd of er achtergebleven emoties van invloed zijn in de ruimte waar je therapie of ceremonies geeft. Voel je welkom om een gratis energetische quickscan aan te vragen.

Vraag vrijblijvend een energetische quick scan aan

Met deze quickscan check ik kort in bij de specifieke ruimte. Ik kijk naar de Yin/Yang balans, 40/60 is optimaal voor mensen. Hoe meer Yin energie, hoe meer verstoringen er zijn door achtergebleven emoties. 

Via email ontvang je mijn bevindingen over de energiebalans, het aantal metafysische verstoringen, rondom welk thema de sterkste verstoring is en of de clearing op afstand of op locatie is aan te raden.

Aan de hand van het wekelijks aantal gebruikers van de ruimte geef ik een prijsopgave. Hierbij werk ik met een starttarief en een onderhoudstarief. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik ben op de site van Home to Blossom gekomen via:
Winkelwagen