Huis Clearing

Ervaar in huis meer rust, balans en flow met een energetische huis clearing

Voel je je onverklaarbaar moe als je thuis bent? En verdwijnt dit gevoel als je het huis uit bent? Grote kans dat je energetische verstoringen in huis hebt. Achtergebleven emoties, aardstralen en elektro-stress kosten jouw lichaam energie. Nieuwe stappen zetten of opruimen gaat moeizaam. Je slaapt onrustig of je voelt je onverklaarbaar down als je thuis bent. 

Een energetische huisreiniging brengt de energiestroom in huis weer in balans. De energie die ik vrij maak ga jij ook in je lichaam ervaren. Het zorgt dat je de voedende en vitaliserende energiestroom weer gaat ervaren in je leven. Er komt ruimte en energie vrij om te ontdekken wat jij vanuit je hart op aarde mag brengen. 

Hoe weet je dat de energiebalans in huis verstoort is?

Wanneer je een van onderstaande symptomen herkent kan er sprake zijn van een verstoorde energiebalans in huis. 

• In huis voel je je onverklaarbaar moe of depressief en buitenshuis verdwijnt dit gevoel weer.

• Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, koud of onbehagelijk aan.

• Je huis is moeilijk schoon of opgeruimd te houden.

• Je slaapt slecht of erg onrustig.

• Je ervaart vaak een onrustig en prikkelbaar gevoel in huis.

•  Je ervaart moeite met het opstarten van nieuwe projecten of om ze aan het rollen te houden of af te maken.

Huis clearing op locatie vanaf €390,-

Voor de huis clearing op locatie reserveer ik een dagdeel. Samen gaan we op reis in je huis. Met de wichelroede volgen we de energiestroom in huis en worden de energetische verstoringen zichtbaar.

Elke verstoring die ik tegenkom clear ik door innerlijk energiewerk. Wanneer je als bewoner in aanraking komt met de exacte plekken van energetische verstoringen brengt dit vaak veel innerlijke herkenning. Ergens herken je maar al te goed met welke gevoelens je al die tijd in aanraking bent gekomen. 

Ter plekke begeleid ik je persoonlijk met de innerlijke processen die deze herkenning van bepaalde gevoelens met zich meebrengt.

Met een huis clearing op locatie kun je direct ervaren wat voor ontspanning en inzicht de huis clearing met zich meebrengt.

De huis clearing sluit ik af met het plaatsen van een energetische bescherming rondom het huis. Zodat jij je huis als veilige bubbel kan ervaren waar je helemaal jezelf kan zijn.

Na de ronde door het huis ontvangen de bewoners allemaal een persoonlijke clearing. Tijdens een persoonlijke clearing check ik energetisch bij je in. Via mijn lichaam ervaar ik waar er op dat moment ruimte is om spanning los te laten. Doordat ik dit in mijn lichaam liefdevol kan doen ontstaat er daar bij jou ook de ruimte voor.

Met een persoonlijke clearing ondersteun ik je als bewoner bij het in balans brengen van je eigen energie met de veranderde energie in huis. Dit kan ook op afstand dus niet iedereen hoeft thuis te zijn tijdens de huis clearing. 

In de maand na de clearing ontvangen de bewoners wekelijks een persoonlijke clearing. 

Na ongeveer een maand is er bij behoefte de mogelijkheid voor telefonisch contact.

De prijs is exclusief eventuele reiskosten, vanaf 5km vanaf Haarlem berekening ik €0,30 per km. Bereken hier de afstand. Bij huizen groter dan 250m2 of maak ik een offerte op maat. 

Huis clearing op afstand €290,-

Ongeveer 85% van de huizen zijn op afstand te clearen. Wanneer je een aanvraag doet voor een huis clearing check ik dit als eerste met behulp van de pendel. De pendel maakt zichtbaar hoe mijn zenuwstelsel reageert op de energie in huis. 

Inchecken op een andere plek dat doet echt iedereen. Denk maar eens aan je favoriete vakantieplek. Wat doet dat met je lichaam? Gaat je hartslag omlaag, je schouders, een glimlach op je gezicht? Dit kan ook andersom bij plekken waar je hartslag omhoog gaat, spanning in je lichaam ontstaat, er komen minder fijne herinneringen omhoog. 

Precies dit gebruik ik tijdens een clearing op aftstand. Elk punt in jouw huis dat spanning oplevert in mijn zenuwstelsel clear ik vervolgens door innerlijk energiewerk.

Voor een huis clearing op afstand heb ik de namen van de bewoners, het adres en de indeling van de woning nodig. Voor de huis clearing op afstand hoef je niet speciaal thuis te blijven. 

Na afloop van de clearing ontvang je een verslag van de verstoringen die ik per ruimte ben tegengekomen. Je vind uitleg over de oorsprong van de verstoringen en bijvoorbeeld rondom welk gevoel de verstoring is ontstaan.

In de maand na de clearing ontvang je als bewoner wekelijks een persoonlijke clearing. Na een maand is er bij behoefte ruimte voor telefonisch contact.

Energetische check-up

Heb je voor het huis waar je nu woont al eerder een huis clearing via Home to Blossom ontvangen en heb je het gevoel dat er weer sprake is van gestagneerde energie in huis? Dan kun je voor €60 een losse huis clearing op afstand aanvragen. 

Aanvraagformulier voor een gratis energetische quickscan van je huis

Je bent altijd welkom om vooraf een gratis quick scan aan te vragen. Ik kijk of er sprake is van metafysische verstoringen, aardstraling of elektro-stress. Wat de verhouding van Yin en Yang energie in huis is. Waardoor de sterkste verstoring wordt veroorzaakt en waar deze zich bevind. Tevens kijk ik of een clearing op locatie of op afstand aan te raden is. 

Gemiddeld krijg je binnen drie werkdagen de resultaten van de energetische quickscan via de email.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben op de site van Home to Blossom gekomen via:
Winkelwagen