Hi, mijn naam is Ghanna

Jaren heb ik rond gelopen met het idee om iets met mijn passie voor interieur te doen.

Toch kon ik nog niet helemaal mijn hand erop leggen hoe dan. Ik verslond woontijdschriften, boeken, Pinterest etc en scrolde urenlang op Funda vanuit een sterk verlangen naar een fijn thuis. In huis was ik vaak met een verfroller te vinden of in huis aan het schuiven met meubels. 

Totdat ik door de coming-out van mijn partner als trans vrouw een hele duidelijke wake-up call kreeg. Ik voelde me ook niet thuis bij mezelf en probeerde dit vervelende gevoel op te lossen in mijn buitenwereld. In dit geval met het steeds opnieuw inrichten van mijn huis en het verlangen naar steeds een ander huis. 

In de jaren na de coming-out heb ik heel veel over mezelf geleerd. Ik werd me bewust van overtuigingen waarvan ik niet wist dat ze zoveel invloed op mijn gevoelsleven hadden. Tijdens dit proces kwam Feng Shui op mijn pad en later space clearing. 

 

Het leven toelaten met Feng Shui & space clearing

Via de opleiding tot Feng Shui adviseur leerde ik hoe je huis je binnenwereld spiegelt en wat je kunt doen om het gevoel van flow weer in je leven en in je huis terug te vinden. Met space clearing leerde ik nog meer over de energetische wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Ik kon bij mezelf ervaren wat er gebeurt als ik gevoelens zonder enig oordeel kan toelaten. En ik mocht ontdekken dat ik hierdoor ook ruimte creëer voor anderen om dat ook te doen.

Mijn kracht ligt in het aanwezig zijn. Ik voel alles, ik voel met je mee en ik bied je de ruimte om dit ook zelf te kunnen.

Hoe voelt het in je lichaam wanneer je probeert weg te komen van een bepaald gevoel? Wat gebeurd er als je dit gevoel wel kunt toelaten?

Uit ervaring ken ik de magie van het toelaten van geblokkeerde gevoelens en de potente levensenergie die dan vrij komt.

Met liefde begeleidt ik je met energiewerk, space clearing en Feng Shui bij de innerlijke reis naar thuis. 

Persoonlijke interesses

Sinds mijn tienerjaren heb ik een diepe interesse voor Oosterse levensbeschouwing. Mijn huidige partner leerde ik op mijn zeventiende kennen bij Kung Fu les. Niet gek dat ik tijdens mijn studie culturele antropologie mij verder verdiepte in interculturele filosofie, specifiek in het Taoisme. 

Ik specialiseerde mij verder in het thema identiteit en zingeving, specifiek hedendaagse spiritualiteit. Wat mijn grootste interesse had en heeft is de manier waarop rituelen kunnen bijdragen aan het gevoel van individuele of collectieve flow.  Vanuit mijn interesse in het Taoïsme, neurowetenschappen en mijn onderzoek naar het rituele Fanclubspel en Spiegelogie van Willem de Ridder vond ik steeds meer inzichten over de “randvoorwaarden” voor het ervaren van flow. 

We ervaren flow op die momenten waarop we ons veilig genoeg voelen om “tijdelijk” onze waardeoordelen buiten beschouwing te laten en ons open kunnen stellen voor wat er vanuit het nu ontstaat. 

Pas na de workshops personal clearing en space clearing bij Juno Burger kon ik in mijn lichaam ook echt ervaren wat ik in theorie al heel lang wist. Je verzetten tegen bepaalde gevoelens kost energie en deze gevoelens toelaten maakt energie vrij. Er bestaat niet zoiets als negatieve gevoelens, maar het niet toelaten van bepaalde gevoelens laat wel een energetische knoop achter in je lichaam en/ of fysiek in de ruimte om je heen. En deze knopen hebben vaak zonder dat we het in de gaten hebben een enorme invloed op onze gemoedstoestand en onze gezondheid. 

Welkom bij mij thuis

Bij mij thuis vind je veel kleur. Ik vind het heerlijk om met kleur te spelen. Hoe je kleur ervaart is heel persoonlijk. Voor mij is het een feestje om samen met jou te ontdekken op welke kleuren jij lekker gaat in huis.

Volg Home to Blossom op Instagram voor meer interieurinspiratie

Winkelwagen