Thee ceremonie & Thuismeditatie

Je bent op deze pagina gekomen omdat je onlangs een energetische clearing van je huis hebt ontvangen. Of je interesse is op een andere manier gewekt voor de thuismeditatie.

De theeceremonie en thuismeditatie zijn voor jou om bewust de tijd te nemen om thuis te komen bij jezelf. En thuis te komen op de plek waar je woont.  

Thee ceremonie & thuis meditatie

Een thee ceremonie brengt je via je zintuigen in het nu. Door met aandacht de thee te zetten en te drinken wordt iets simpels als het drinken van thee een fijn moment waar je tot jezelf komt.

Je zintuigen zijn jouw ingang tot het nu. Je zicht, tast, reuk, gehoor en smaak zijn een ingang tot je innerlijke leven. Wat speelt er op dit moment in je? Via je zintuigen werd dit geactiveerd. Met de thee ceremonie neem ik je stap voor stap mee in het openzetten van je zintuigen.

Je kan de thee ceremonie met elke thee uitvoeren. Kies uiteraard een thee die je lekker vind. 

De thuismeditatie is een audiomeditatie die je meeneemt in het energiewerk om je huis te bewonen vanuit je hart. 

Deze meditatie raad ik aan na een huis clearing en om regelmatig te herhalen. Het houdt de energie in huis zuiver. Alsof gouden liefdevol licht je huis vult. 

Kom thuis in jezelf.  Ontdek te krachtige energie die vanuit je hart uitstraalt. Vanuit deze krachtige connectie met hemel en aarde vul je je lichaam, je eerste huis. Je hebt zelfs zoveel liefde die uitstraalt vanuit je hart dat je hier je hele woning mee vult.

Welkom thuis.

[mailpoet_form id="3"]

Home to Blossom thee

Samen met herborist Corina van Groenvitaal heb ik een theeblend samengesteld als ondersteuning bij de Home to Blossom meditaties.

Braam, roos, meidoornbessen en engelwortel helpen je allemaal in het thuiskomen bij jezelf. Al deze planten zijn in de Nederlandse natuur te vinden. Vaak zelfs dicht bij je huis. 

Je ontvangt de Home to Blossom thee na een huis clearing.

Winkelwagen